무환 만들기
재료: 무(무+껍질) 가루 300g, 무씨가루 150g, 찹쌀가루 30g
1. 볼에 무 가루 300g, 무씨 가루 150g, 찹쌀가루 30g을 넣고 잘 섞는다
2. 꿀을 조금씩 넣어 반죽한다
3. 반죽을 먹기 좋은 크기로 둥글게 빚는다
4. 남은 무 가루에 환을 넣고 굴린 후 채로 걸러준다
방송한 요리 무환 만들기 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Making an ancestor
Ingredients: radish (radish + shell) powder 300g, mucilage powder 150g, glutinous rice powder 30g
1. Put 300g of powdered rice, 150g of rice powder and 30g of glutinous rice powder in a bowl and mix well.
2. Put a little honey and knead it.
3. It is rounded with good size to eat dough
4. Put the ring in the remaining powder, roll it, and filter it.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.