뱅어 카레 리조또
재료
시금치, 브로커리, 당근, 홍고추, 찬밥 2공기, 새우, 뱅어실치 200g
양념
카레가루 반 봉지, 후추가루, 생크림 1/2, 데코치즈
1. 시금치, 브로콜리, 당근, 홍고추를 다진다
2. 물 2컵, 카레가루, 후춧가루를 넣고 풀어준다
3. 나머지 재료 찬밥, 다진 야채. 생크림, 뱅어(실치)를 넣고 끓여준다
4. 뚜껑을 열어 자작할 때 까지 저어준다
5. 그릇에 담아낸다
방송한 요리 뱅어 카레 리조또 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Bangor curry risotto
material
Spinach, broccoli, carrot, red pepper, cold rice 2 air, shrimp, vineyard root 200g
seasoning
Curry powder half bag, black pepper, 1/2 cream, deco cheese
1. Spinach spinach, broccoli, carrots, red pepper
2. Add 2 cups of water, curry powder, and black pepper.
3. Remaining ingredients Cold rice, chopped vegetables. Add fresh cream, butter (boiled) and boil
4. Open the lid and stir until it is free.
5. Put it in a bowl.
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