채고밥 (채소, 고기, 바오밥 열매 가루밥)
재료: 닭 가슴살 200g, 다진 마늘 2작은술, 다진 생강 ⅓작은술, 데리야키소스 4큰술,
달걀 2개, 시금치100g, 양파½개(100g), 감자½개, 빨강 파프리카 ½개, 소금, 통깨, 들기름, 밥 2공기, 소금, 오일
1 닭고기, 감자와 양파, 파프리카는 모두 0.3mm로 다지고 생강은 잘게 다진다.
달걀에 소금을 약간 넣어 풀어 놓는다.
2 다진 닭고기에 마늘,생강, 데리야키소스를 넣어 10분간 둔다.
3 시금치는 데친 다음 찬물에 헹군 다음 잘게 다져 소금, 통깨, 들기름으로 버무린다.
4 달걀을 스크램블 한 후 바오밥 열매 가루를 뿌려 저어주고 덜어둔다.
5 팬에 기름 두르고 파프리카, 감자, 양파를 소금을 넣어 볶아 덜어낸다.
6 밑간한 닭고기를 볶아 덜어낸다.
7 밥-감자/양파-파프리카-달걀-닭고기-시금치 순으로 층층이 올려 완성 한다.
방송한 요리 채고밥 (채소, 고기, 바오밥 열매 가루밥) 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Pickled rice (vegetable, meat, baobab, powdered rice)
Ingredients: chicken breast 200g, minced garlic 2 tsp, chopped ginger ⅓ teaspoon, teriyaki sauce 4 tablespoons,
2 eggs, 100g of spinach, ½ of onion (100g), ½ of potatoes, ½ of red paprika, salt, sesame seeds, sesame oil, rice 2 air, salt, oil
1 Chicken, potatoes, onions and paprika are all chopped to 0.3mm and the ginger is chopped.
Put some salt in the egg and let go.
2 Put chopped chicken with garlic, ginger, and teriyaki sauce for 10 minutes.
3 Spinach, then rinse with cold water, then chop finely with salt, sesame, and perilla oil.
4 Scramble the eggs and sprinkle with baobab powder.
5 Fry the pan oil, paprika, potato, onion and put salt to roast.
6 Fry the chicken on a side.
7 rice - potato / onion - paprika - egg - chicken - spinach.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.