소고기 채소찜
재료: 소고기 300g ,설탕 1큰술, 다진마늘 ½큰술, 간장 2큰술, 후추
배추 4장(100g), 시금치 100g, 무 200g, 빨강,노랑 파프리카 ½개씩, 표고버섯3장,
양파⅓개, 대파15cm
소스: 바오밥 열매 가루 2큰술, 식초 2큰술, 간장 2큰술, 설탕 1큰술, 물 2큰술, 다진 청양고추 3큰술
1 소고기는 불고기용 두께로 썰어 설탕, 다진마늘, 간장, 후추로 10분간 밑간한다.
2 시금치는 2등분하고 배추와 무, 파프리카, 양파, 표고버섯, 대파는 한입 크기로 썬다
3 깊은 팬에 양파와 배추, 무를 모두 깔고-소고기-대파-표고버섯-파프리카-시금치
순으로 올리고 소고기, 대파, 표고버섯, 파프리카, 시금치를 한 번 더 올린다
4 뚜껑을 덮고 약한 불에서 10분간 고기가 익을 때까지 익힌다.
5 완성된 소고기 채소찜을 소스에 찍어 먹는다.
방송한 요리 소고기 채소찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Steamed beef vegetable
Ingredients: 300g beef, 1 tablespoon sugar, ½ tablespoons chopped garlic, 2 tablespoons soy sauce, pepper
Four cabbages (100g), spinach 100g, radish 200g, red, yellow paprika ½ each, three shiitake mushrooms,
Onion ⅓ dogs, green onion 15cm
Sauce: 2 tablespoons of Baobab fruit powder, 2 tablespoons of vinegar, 2 tablespoons of soy sauce, 1 tablespoon of sugar, 2 tablespoons of water, 3 tablespoons of chopped red pepper
1 Beef is sliced to thickness of roast meat, ground for 10 minutes with sugar, chopped garlic, soy sauce, and pepper.
2 Spinach is divided into two halves, chopped cabbage, radish, paprika, onion, shiitake mushroom, and green onions
3 Deep pan with onion, cabbage and radish - Beef - green onion - shiitake - paprika - spinach
Then raise the beef, green onions, shiitake mushrooms, paprika and spinach one more time
4 Cover the lid and cook for 10 minutes in a weak fire until the meat is ripe.
5 We finish steamed beef steamed vegetables in sauce and eat.
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