풋고추 된장찜
재료: 쌈장 한 숟가락, 쌀뜨물 한 컵, 양파 반개, 청양고추 한개
1.국그릇에 쌀뜨물을 넣은 후 쌈장 한 숟가락을을 풀고 양파와, 청양고추를 썰어서 넣는다.
2.전기밥통에 쌀을 씻어 밥물을 맞힌 후 그 위에 준비된 된장찜을 올려 밥과 같이 취사한다
방송한 요리 풋고추 된장찜 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Steamed green pepper with miso
Ingredients: One spoon of walnut, one cup of rice, one half onion, one red pepper
1. Put the rice soup in a bowl of soup, then loosen the spoon of the sauce and cut the onion and the red pepper.
2. Wash the rice in an electric rice paddle and cook rice, cook the prepared miso steam on top of it and cook it with rice.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.