우럭찜
[재료] 손질한 우럭 2마리, 깐 생강 2톨, 대파 잎 2대, 청주 1C
양념 :굴소스 2T, 진간장 5T, 청주 3T소금, 후추, 설탕 적당량
1. 손질한 우럭에 소금, 후추를 뿌린다.
2. 대파 잎은 약 3cm정도 길이로 어슷썰기 하고, 생강은 편 썬다.
3. 손질한 우럭의 배를 갈라 (2)를 넣고, 청주를 잔뜩 뿌려 30분-1시간 정도 둔다.
4. 분량의 양념 재료를 모두 잘 섞어, 김 오른 찜통에 우럭을 놓고 소스를 끼얹어 쪄 낸다.
방송한 요리 우럭찜 레시피를 참고하세요..
#####################################
Steamed oysters
[Ingredients] Two ginsengs, two ginseng, ginseng leaves, two green leaves, Cheongju 1C
Seasoning: oyster sauce 2T, soy sauce 5T, sake 3T Salt, pepper, sugar Appropriate amount
1. Sprinkle salt and pepper on the cleaned wood.
2. Cut about 3cm long leaves and cut slices of ginger.
3. Put the gala (2) on the stomach of the shoehorn, sprinkle with sake, and leave for about 30 minutes -1 hour.
4. Mix all the seasoning ingredients thoroughly, put the oysters in the steamed steamer, put the sauce and steam it.
Please refer to the cooked steamed steamed recipe.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.