모듬 버섯 잡채
재료
당면 200g, 생표고버섯 불린목이버섯 1컵, 느타리버섯 100g, 팽이버섯 1봉, 식용유. 참기름 1/2큰술씩,
참기름 1큰술, 통깨 조금, 대파채 한 큰술
양념 : 간장 3큰술, 설탕1/2큰술, 참기름 1/2큰술, 다진마늘 1작은술, 후춧가루 조금, 물 1컵
만드는법
1.당면은 물에 30분간 불린뒤 건진다.
2.생표고는 기둥자르고 저며썰고 느타리는 굵은 것을 찢고 팽이는 밑동을 자르고 목이는 불린다.
3.큰 통에 전체양념을 섞어 불린당면에 넣어 고루 버무린다.
4.밥솥 바닥에 버섯 조금 깔고 3을 반 올린뒤 다시 버섯- 양념한 당면 올리고 만능찜 기능으로 15분간 취사한다.
5.완성되면 꺼내어 팽이버섯, 참기름, 통깨를 넣어 뒤섞어 준 뒤 접시에 담는다.
방송한 요리 모듬 버섯 잡채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Assorted mushroom soup
material
200g per serving, 1 cup of throat mushroom, 100g of oyster mushroom, 1 bag of mushroom, cooking oil. Sesame oil 1/2 tablespoon,
1 tablespoon sesame oil, a little sesame,
Seasoning: 3 tablespoons soy sauce, 1/2 tablespoon sugar, 1/2 tablespoon sesame oil, 1 teaspoon chopped garlic, a little black pepper, 1 cup water
how to make
1. The surface is called water for 30 minutes and then dried.
2. Cut the slabs and slice the pillars, slit the thicker ones, and the top is cut off and the throat is called.
3. Mix the whole spice in a large bowl and put it in a simmered dish.
4. Put a little mushroom on the bottom of the rice cooker, raise the half of the mushroom, and then cook it for 15 minutes with the steamed mushroom-spiced vermicelli.
5. When finished, take out and mix top mushroom, sesame oil, sesame seeds and mix.
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