닭조림
[재료] 토종닭 1마리
조림양념: 간장 6C, 청주1C, 통마늘 5톨, 대파 1대, 저민 생강 2톨 분량, 건고추 슬라이스 1T
1. 닭조림 양념을 미리 만들어 둔다.
2. 닭은 깨끗이 손질한 후, 끓는 물에 살짝만 삶아 건져내어 껍질을 벗긴다.
3. (1)의 양념에 (2)의 닭을 넣고 재 둔다.
4. 냄비에 (3)을 옮겨 담아 30-40분정도 양념을 끼얹어가며 쫀득하게 조려낸다.
방송한 요리 닭조림 레시피를 참고하세요..
#####################################
Stewed chicken
[Ingredients] 1 native chicken
Stewed Seasoning: Soy sauce 6C, Cheongju 1C, Whole garlic 5 tall, Dae wave 1, Minced ginger 2 tall, Dried red pepper slice 1T
1. Pre-cook chicken sauce.
2. After cleaning the chicken, boil it in boiling water and boil it.
3. Put the chicken (2) into the spice of (1) and put it back.
4. Transfer (3) to the pot and sprinkle it for 30-40 minutes.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.