모둠버섯절임
[재료]
팽이버섯, 새송이버섯, 만가닥버섯,양송이버섯, 느타리버섯 (300g)
진간장 1C, 청주 1/2C, 맛술 1/2C, 고추 슬라이스 1T
[과정]
1. 배합액 재료를 넣어 섞는다.
2. 팽이버섯, 새송이, 만가닥, 느타리버섯은 밑둥을 자른다.
3. 팽이버섯, 느타리버섯은 먹기좋게 찢어 두고, 새송이 버섯은 4cm정도 길이로 막대썰기한다. 양송이버섯은 1/4등분한다.
4. 섞은 배합액에 썰어 둔 버섯을 넣어 절인다.
방송한 요리 모둠버섯절임 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Pickle mushroom
[material]
Top mushroom, mushroom mushroom, mushroom mushroom, mushroom mushroom, mushroom (300g)
Soy sauce 1C, Cheongju 1 / 2C, Taste 1 / 2C, Red pepper slices 1T
[process]
1. Mix and mix ingredients.
2. The top mushroom, the fresh mushroom, the strand, and the mushroom cut the stem.
3. Top mushrooms and oyster mushrooms are tearfully eaten, and the mushrooms are cut into bars about 4cm long. Mushroom mushrooms are divided into 1/4.
4. Put sliced mushrooms in mixed mixture.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.