버섯절임 불고기
[재료]
참기름 2T, 올리브유 3T, 칼로 다진 마늘 3T, 쇠고기 불고깃감 400g, 양파 1/2개,
버섯절임 200g, 부침두부 1/2모, 대파 1대, 청양고추 1개, 전분물 2T,
대파 푸른부분 얇게 송송 썬 것 적당량
[과정]
1. 불고깃감은 먹기 좋게 썰고, 양파는 1.5cm두께로 굵직하게 썬다.
부침두부는 정육면체로 큼직하게 1/2등분 한다.
2. 대파는 흰부분 위주로 얇고 길게 썰어 두고 청양고추도 어슷썰어 둔다.
3. 팬에 참기름, 올리브유를 두르고 다진 마늘을 넣어 살짝 볶아 향을 낸다.
4. 썰어 둔 고기를 넣어 볶다가 양파, 버섯절임을 넣어 살짝 볶다가
두부를 한쪽에 넣어 함께 끓인다.
5. 어슷썬 대파, 청양고추를 넣어 살짝 끓이다 전분물을 넣어 농도를 맞춘다.
(너무 걸쭉하지않게끔)
6. 그릇에 담고 대파 푸른부분을 뿌려 낸다.
방송한 요리 버섯절임 불고기 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Pickled mushrooms Bulgogi
[material]
Sesame oil 2T, olive oil 3T, chopped garlic 3T, beef bulgur 400g, 1/2 onion,
Mushroom pickles 200g, 1/2 of tofu tofu, 1 loofah, 1 red pepper, starch water 2T,
Dawn blue part Thinly send sun sun Appropriate amount
[process]
1. Slice the bulgogi to eat well, and slice the onion thickly to 1.5cm thick.
The tofu is halved in the cube.
2. The green onions are thinly sliced long on the white part, and the Cheongyang red pepper is also sliced.
3. Put sesame oil and olive oil in the pan, add chopped garlic and roast slightly.
4. Put sliced meat and stir-fry, then pickle onion and mushroom
Put tofu on one side and boil together.
5. Include sliced lobster, Cheongyang red pepper, boil the starch, put the water to adjust the concentration.
(Not too thick)
6. Put in a bowl and sprinkle a green patch.
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