작두콩 닭날개 채소조림
[재료]
닭날개 500g, 감자(작은 것) 6개, 당근(너무 굵지 않고 작고 곧은 것) 1개,
적색 작두콩 삶은 것 2컵, 소금, 후추, 식용유 적당량씩, 참기름 약간
A: 다시마 육수 2C, 설탕 3T, 소금 2T, 맛간장 4T, 맛술 4T, 매운양념장, 매실청 약간
[과정]
1. 닭날개는 닭 봉과 날개를 분리하여 깨끗이 씻어둔다. 감자는 껍질을 벗겨 반 잘라
물에 담가 전분기를 제거한다. 당근은 껍질을 벗기고 2cm 두께로 썬다.
작두콩은 삶아 채에 받쳐 둔다. (냉동된 완두콩 사용할 시 찬물에 해동시키기)
2. 닭날개는 소금, 후추로 밑간하여 웍에 넣어 표면을 구운 색이 나도록 굽는다.
3. 2에 감자, 당근, 삶은 작두콩을 넣어 가볍게 볶으며 A를 넣는다.
4. 뚜껑을 덮어 익힌다.
5. 국물이 자작해 질 때까지 30분 정도 조린다. 참기름을 넣어 마무리한다.
방송한 요리 작두콩 닭날개 채소조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Soybean chicken wings boiled in vegetable
[material]
Chicken wings 500g, potatoes (small) 6, carrots (not too thick, small and straight) 1,
2 cups of boiled red soybeans, salt, pepper, edible oil, sesame oil, sesame oil
A: Tuna seaweed 2C, sugar 3T, salt 2T, flavored soy sauce 4T, spicy sauce 4T, spicy sauce,
[process]
1. Remove the chicken wing from the chicken wing and clean it thoroughly. Peel the potatoes and cut them in half.
It is immersed in water to remove the first quarter. Carrots are peeled and cut to 2cm thickness.
Soy beans are boiled. (When frozen peas are used, thaw them in cold water)
2. Chicken wings with salt and pepper, put in the wok, and bake the surface so that the surface is baked.
3. Put 2 potatoes, carrots and boiled soybeans in 2, lightly fry A and put.
4. Cover and cook.
5. Stir for about 30 minutes until the broth is ready. Finish with sesame oil.
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