우유닭가슴살 리소토
재료
우유 500ml, 불린쌀 2컵, 닭가슴살 1개, 양파 1/4개, 마늘2쪽, 버터 1조각, 포도씨유약간, 시금치2포기, 물 1컵, 소금약간, 파마산치즈가루
만드는 법
1. 닭가슴살은 잘게 썰고, 양파는 채썰고, 시금치는 한 입 크기로 선다
2. 살짝 달군 냄비에 포도씨유를 두르고 버터를 살짝 녹여 양파와 마늘을 볶는다
3. 양파와 마늘이 충분히 볶아졌으면 쌀, 닭고기를 넣어 볶다가 쌀알이 투명해지면
물을 넣어 끓어오르면 불을 줄이고 잘 저으며 끓인다
4. 물기가 거의 없을 때 까지 저으며 끓이다 우유를 넣고 5~7분정도 끓인다
5. 4에 소금, 시금치를 넣어 가볍게 한 번만 끓여 그릇에 담고 치즈가루를 뿌려 낸다
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Milk Chicken Breast
material
Milk 500ml, 2 cups of rice, 1 chicken breast, 1/4 onion, 2 garlic, 1 butter, 1 grape seed oil, 2 spinach, 1 cup water, salt, parmesan cheese powder
how to make
1. Chicken breast sliced, chopped onion, spinach with one size bite
2. Slowly put greasy seed oil in a pan and fry the onion and garlic by slightly melting the butter
3. If enough onions and garlic are roasted, add rice and chicken, stir the rice,
Add water and boil, reduce fire, boil well and boil
4. Stir until there is little water and add boiling milk and simmer for 5 to 7 minutes
5. Put salt and spinach in 4, lightly boil only once, put in a bowl and sprinkle cheese powder
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