감자 곶감 비스킷
재료 : 감자 3개, 곶감 3개, 소금 약간, 감자 전분 1큰술
1. 감자는 껍질째 씻어 냄비에 물을 붓고 끓으면 감자를 넣어 삶는다.
2. 감자에 꼬치를 찔러 보았을 때 익었으면 물을 빼고 센 불에서 흔들어 가면서 익혀 수분을 날려준다.
3. 곶감은 꼭지를 떼어내고 반을 갈라 씨를 빼고 얇게 채 썬다.
4. 뜨거운 감자는 껍질을 벗기고 으깬다. 부드럽게 체에 한번 내리고 곶감을 섞어서 반죽한다.
5. 동그랗게 가래떡 모양으로 길게 만든 후에 랩에 감싸 냉장실에 잠시 굳힌다.
6. 랩을 풀고 0.5cm 두께로 썰어 미리 예열시킨 200도의 오븐에서 10분 정도 노릇하게 구워낸다. 팬에서 할 때에는 뜨겁게 팬을 달군 후에 약한 불에서 감자 곶감 비스켓을 올리고 노릇하게 앞뒤로 구워낸다.
방송한 요리 감자 곶감 비스킷 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Potato Dried Biscuits
Ingredients: 3 potatoes, 3 persimmons, a little salt, 1 tablespoon of potato starch
1. Potatoes are washed in shells, pour water into the pot, boil and boil potatoes.
2. When you poke a potato with skewers, if it is ripe, remove the water and shake it from a high fire and let it boil moisture.
3. Remove the tap from the persimmon and cut the half thinly.
4. Peel and crush hot potatoes. Gently sift down to the sieve and mix the dried persimmons.
5. Make a long, long, rounded shape, wrapped in a wrap and then chopped into the freezer for a while.
6. Loosen the lap, cut into 0.5 cm thick, and bake in a preheated 200 degree oven for about 10 minutes. When it is done in the fan, it puts up a fan, and after a weak fire, it raises a potato persimmon biscuit and bakes it back and forth.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.