굴 채소 무침
재료: 생굴 300g, 밀가루, 달걀 2~3개, 청,홍고추 1개씩, 마100g, 깻잎20장, 부추 70g, 빨강,노랑 파프리카 1개씩
굴 볶음 양념: 정종2큰술, 맛술2큰술, 간장1큰술, 물2큰술
채소 양념: 참치액 1큰술, 식초 1큰술, 사과 ⅓개, 양파⅙개(30g), 마늘1쪽, 고운고춧가루 1작은술
1 굴은 소금물에 흔들어 씻어 체에 밭쳐두고 청.홍고추는 반 갈라 씨를 제거하고 잘게 다진다.
2 굴에 밀가루를 묻히고 달걀 물에 잘게 다진 청,홍고추를 넣어 섞고 굴에 묻혀 굴전을 지진다.
3 마는 5cm 길이로 채 썰고 깻잎과 파프리카는 가늘게 채 썰고 부추는 5cm 길이로 썰어 찬물에 넣어 섞고 체에 밭쳐 물기를 제거한다.
4 팬에 굴 볶음 양념장을 넣어 끓어오르면 잠깐 졸이다가 굴전을 넣어 국물이 없도록 볶아준다.
5 채소에 곁들일 양념을 믹서기에 넣고 갈아 양념장을 준비한다.
6 접시에 채소와 굴전을 돌려 담고 채소양념을 뿌려낸다.
방송한 요리 굴 채소 무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Oyster with vegetables
Ingredients: oysters 300g, flour, 2 ~ 3 eggs, 1 blue, 1 red pepper, 100g hemp, 20 sesame leaves, 70g leek, red, yellow paprika
Oyster sauce: 2 tablespoons of sperm, 2 tablespoons of flavor, 1 tablespoon of soy sauce, 2 tablespoons of water
Vegetable seasoning: 1 tablespoon tuna juice, 1 tablespoon vinegar, apples ⅓ dogs, onion porridge (30g), garlic 1pc, red pepper powder 1 teaspoon
1 Wash the oysters with salt water, wash them, put them on the sieve, and remove the Banggalah.
2 Put the flour into the oysters, mix the chopped blue and red pepper in the egg water and mix them.
Cut 3 pieces into 5cm length, cut sesame leaves and paprika thinly, cut into 5cm length and mix in cold water.
4 Fried oysters with pan I put a sauce sauce, boil up a little and then put a slice of juice to fry until there is no soup.
5 Add the seasoning to the blender and prepare the sauce.
6 Put vegetables and slices on the plate and sprinkle vegetable sauce.
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