코코넛 오일 오징어 감자볶음
재료
감자2개,오징어 2마리, 다진마늘1큰술,양파1/2개,부추1줌,홍고추2개,대파1뿌리,고추기름1큰술,고추장2큰술,고춧가루1큰술,간장1큰술,매실청1큰술,참기름 1큰술,깨약간,코코넛오일 3큰술
만드는 법
1. 감자는 껍질을 벗겨 굵직굵직하게 썬다
2. 양념을 고루 잘 섞어둔다
3. 팬에 감자를 넣고 코코넛 오일과 양념을 반정도 넣어 뚜껑을 덮고 익힌다
4. 오징어는 링으로 얇게 썬다
5. 양파는 채썰고 부추는 양파길이로 썬다. 홍고추는 반으로 갈라 씨를 빼고 어슷썬다
6. 남은 양념에 오징어와 양파를 버무린다
7. 감자를 찔러서 익었으면 오징어, 양파를 넣어 센불에 볶는다
8. 마지막에 부추와 홍고추, 참기름, 깨를 넣어 마무리한다
방송한 요리 코코넛 오일 오징어 감자볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Fried squid potato with coconut oil
material
2 potatoes, 2 squid, 1 tablespoon chopped garlic, 1/2 onion, 1 leek, 2 red peppers, 1 roots of green onion, 1 tablespoon of chili oil, 2 tablespoons of red pepper paste, 1 tablespoon of red pepper powder, 1 tablespoon of soy sauce, 1 tablespoon sesame oil, 1 tablespoon sesame seeds, 3 tablespoons coconut oil
how to make
1. Peel the potatoes and cut them thickly.
2. Mix the sauce well.
3. Put the potatoes in the pan and put the coconut oil and the seasoning in half, and cover and cook.
4. Slice squid into rings
5. Cut the onion and slice it into onion length. Red pepper cuts in half except for Gala.
6. Squeeze squid and onion in remaining sauce.
7. If we stick to potato and cook, we put squid and onion and fry on high heat
8. Finish with leek, red pepper, sesame oil and sesame at the end.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.