견과류 뱅어포 볶음
뱅어포(5장), 아몬드 슬라이스(30g)
양념장: 간장2큰술, 물엿2큰술, 매실청1작은술, 참기름1큰술
1 뱅어포(5장)는 반으로 자른다
2 약 불에서 뱅어포를 앞뒤로 튀기듯 지져 한 입 크기로 먹기 좋게 자른다.
3 마른 팬에 아몬드 슬라이스(30g)를 노릇하게 살짝 볶는다.
4 팬에 양념을 넣고 끓여준다
5 자른 뱅어포와 볶은 아몬드 슬라이스를 양념장에 넣고 버무려 완성한다.
방송한 요리 견과류 뱅어포 볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Stir fried nuts
Bangpoo (5 pieces), Almond Slice (30g)
Seasoning sauce: 2 tablespoons soy sauce, 2 tablespoon syrup, 1 teaspoon of plum, 1 tablespoon sesame oil
1 Banpo (5) cut in half
2 We cut bamboo pounding from back to back as if it is splashed, and we cut with good size to eat with one mouth size.
3 Fry the almond slices (30g) lightly on a dry pan.
4 Put the sauce into the pan and boil it.
5 slices of bamboo shoots and roasted almond slices are put into the sauce and finished.
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