마른 새우 시금치 무침
마른새우 가루 20g, 시금치 1단, 참기름 ½큰술
양념:마른새우 가루 1큰술, 맛술1큰술, 국간장 4작은술, 통깨 1작은술, 다진파 1작은술, 마늘 ½작은술
1. 마른새우는 팬에 볶아 수분을 날린다. 일부는 분쇄기에 새우를 넣고 곱게 간다.
2. 시금치는 끓는 물에 소금을 넣고 뿌리 부분부터 넣고 잎 부분을 마저 넣고
10초정도 데친 후 찬물에 헹군후 뿌리 부분을 잘라내고 5~6cm 크기로 자른다.
3. 마른새우와 시금치와 양념을 넣고 버무린 후 참기름을 넣어 향을 더해 완성한다.
방송한 요리 마른 새우 시금치 무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Dried shrimp with spinach
20 grams of dried shrimp powder, 1 spinach, ½ tablespoons sesame oil
Seasoning: 1 tablespoon of dried shrimp powder, 1 tablespoon of liquor, 4 tablespoons of soy sauce, 1 teaspoon of sesame, 1 teaspoon of chopped leek, ½ teaspoon of garlic
1. The dried shrimp stirs in the pan and drains water. Some put the shrimp in the shredder and go finely.
2. Put spinach in boiling water with salt, put roots,
After rubbing for about 10 seconds, rinse in cold water, cut off the roots and cut into 5 ~ 6cm size.
3. Add dried shrimp, spinach and seasoning, mix sesame oil, add incense and finish.
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