만능 마늘소스
[재료]
식용유 3T, 마늘 1C, 소금 2T, 들기름 1/2C, 참기름 2T, 깨 간 것 3T
[과정]
1. 달군 프라이팬에 식용유 3큰 술을 붓는다
2. 다진 마늘 한 컵을 넣어 중불에서 살짝 볶아준다
3. 소금 2큰 술, 들기름 반 컵, 참기름 2큰 술, 깨를 넣고 섞는다
*1달 정도 냉장보관 가능
방송한 요리 만능 마늘소스 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Universal garlic sauce
[material]
3T of cooking oil, 1C of garlic, 2T of salt, 1 / 2C of perilla oil, 2T of sesame oil, 3T of sesame oil
[process]
1. Pour three tablespoons of cooking oil into a frying pan.
2. Put a cup of chopped garlic and lightly fry in medium heat.
3. 2 tablespoons salt, half a cup of sesame oil, 2 tablespoons sesame oil, sesame mixed into
* Can be refrigerated for about 1 month
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.