코다리찜
[재료]
코다리, 양파, 고춧가루, 매실청, 맛간장, 새우젓, 고추장, 된장,
다진 마늘, 다진 생강, 해물 육수, 쪽파, 콩나물, 들깻가루, 들기름.
[과정]
1. 쌀뜨물로 씻은 코다리를 쪄준다
2. 간 양파에 고춧가루를 넣고 불려준다
3. 매실청, (발생)맛간장을 넣어준다
4. 새우젓을 넣고 2~3일 숙성을 시켜준다
5. 고추장과 된장을 넣고 섞어준다
6. 다진 마늘, 다진 생강을 넣고 섞어준다
7. 찐 코다리를 팬에 옮긴 후 만든 양념장을 넣어 볶아준다
8. 해물 육수를 넣고 끓여준다
9. 쪽파, 삶은 콩나믈, 찹쌀풀, 들깻가루를 넣고 들기름을 넣는다
방송한 요리 코다리찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Steamed steamer
[material]
Codari, onion, red pepper powder, plum juice, flavored soy sauce, shrimp sauce, hot pepper paste, miso,
Chopped garlic, chopped ginger, seafood, seaweed, bean sprouts, fennel, perilla.
[process]
1. Steep rice stems washed with rice
2. Put red pepper in liver onion
3. Add plum, juice, flavor, soy sauce
4. Add shrimp sauce and let it ripen for 2-3 days
5. Add hot pepper paste and miso
6. Add chopped garlic and chopped ginger.
7. Transfer the steamed saddle to the pan and add the seasoning sauce.
8. Add seafood broth and boil
9. Put soybean noodles, boiled bean noodles, glutinous rice flour, and green beans in the mixture.
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