마늘종 건새우볶음
[재료]
손질한 새우(뽀족한 부분을 잘라낸), 고추기름, 식용유, 마늘쫑, 편 썬 마늘
고추장, 만능간장, 후추, 물엿, 소금 적당량
[과정]
1. 건새우를 살짝 볶아준다
2. 팬에 고추기름을 넣고, 마늘을 볶아준다
3. 건새우를 넣고 볶아준 다음, 마늘종을 볶아준다
4. 고추기름, 매운 장, 간장을 넣고 끓여준다
5. 매실청, (발생) 설탕을 넣어 끓여준다
6. 미리 준비한 마늘종과 건새우를 양념에 넣어 섞어준다
7. 물엿을 넣어 잘 섞어준다
방송한 요리 마늘종 건새우볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Stir fried garlic
[material]
Trimmed shrimp (cut to size), chili oil, cooking oil, garlic cloves, garlic cloves
Kochujang, soy sauce, pepper, syrup, salt Appropriate amount
[process]
1. Lightly fry prawns
2. Put pepper oil in pan and fry garlic
3. Put the dried prawns and roast them, then fry the garlic.
4. Add chili oil, hot spices, soy sauce and boil
5. Add plum, juice (sugar) to boil
6. Mix garlic and dried prawns prepared in advance into sauce.
7. Add syrup and mix well
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.