파프리카 된장 무침
재료
빨강, 주황, 노란 파프리카 각 1/2개씩, 오이고추 2개, 양파 1/2개
양념장
된장 1/2컵, 고추장 2작은술, 올리고당 2큰술, 다진 파 1큰술, 다진 마늘 1/2큰술, 참기름1/2큰술
파프리카는 색깔 별로 사각 썰기
오이고추도 한입 크기로 썰기
된장, 고추장, 다진 파와 마늘, 올리고당, 깨소금, 참기름으로 양념 만들기
만든 양념에 썰어 놓은 채소 버무리기
방송한 요리 파프리카 된장 무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Paprika miso paste
material
Red, orange, yellow paprika each 1/2, 2 cucumber peppers, 1/2 onion
Sauce
1/2 cup miso, 2 teaspoons of red pepper paste, 2 tablespoons of oligosaccharide, 1 tablespoon chopped green onion, 1/2 tablespoon chopped garlic, 1/2 tablespoon of sesame oil
Paprika cuts square by color
Cucumber chili cut into bite size
Make seasonings with miso, gochujang, chopped green onion, garlic, oligosaccharides, sesame, sesame oil
A sliced vegetable paste in a prepared sauce
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.