백명란 무침
재료 : 소금에 삭힌 백명란400g, 쌀뜨물 5큰술, 고춧가루 3큰술, 매실액 2큰술
(양념)다진 파 2큰술, 다진 마늘 1큰술, 참기름 1큰술, 통깨 1큰술
1. 숙성한 백명란젓의 검은 끈을 없앤다
2. 쌀뜨물5T, 고춧가루3T, 매실액2T를 넣어 만든 양념장에 백명란젓 400g을 재운다
3. 이틀 정도 숙성한 뒤 다진 파2T, 다진 마늘1T, 참기름1T, 통깨1T을 넣고 무친다
방송한 요리 백명란 무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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White pickles
Ingredients: 400g of Baekmyongran cut into salt, 5 tablespoons of rice, 3 tablespoons of red pepper powder, 2 tablespoons of plum juice
(Seasoning) 2 tablespoons of minced pork, 1 tablespoon chopped garlic, 1 tablespoon sesame oil, 1 tablespoon sesame
1. Eliminate the black rope of the matured white roe
2. Put 400 grams of white radish in a sauce made of 5T of rice, 3T of red pepper powder and 2T of plum juice
3. After ripening for about two days, put 2T of chopped pork, 1T of chopped garlic, 1T of sesame oil, and 1T of sesame seeds.
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