흑초고등어탕수 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 10월 28일 방송한 요리 흑초고등어탕수 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

흑초고등어탕수

재료: 고등어, 녹말가루, 식용유 적당량, 당근, 양파, 청홍고추, 브로콜리, 목이버섯, 참기름

고등어밑간: 흑초1/2작은술, 소금, 후추, 맛술, 참기름, 생강즙

흑초드레싱: 간장, 흑초, 양파당, 물, 물녹말

만들기

1 고등어는 포를 떠서 1m로 썰어서 흑초, 소금, 후추, 맛술을 넣고 15분간 재운다.

2 1의 고등어는 물기를 제거한 다음 달걀과 녹말가루를 잘 묻힌다.

3 채소는 물에 담갔다가 물기를 제거해서 먹기 좋게 뜯어서 준비한다.

4 튀김팬에 기름을 넣고 180℃에서 노릇하게 2번 튀긴다.

5 분량의 흑초드레싱을 만들어 냄비에 넣고 농도가 나면 채소를 넣고 불을 끈 다음 참기름을 넣는다.

6 접시에 고등어를 넣고 그 위에 5의 소스를 뿌려서 낸다.

방송한 요리 흑초고등어탕수 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Black vinegar mackerel

Ingredients: mackerel, starch powder, edible oil, carrot, onion, blue pepper, broccoli, mushroom, sesame oil

Mackerel root: 1/2 vinegar, salt, pepper, sake, sesame oil, ginger juice

Vinegar dressing: soy sauce, vinegar, onions, water, water starch

to make

1 Mackerel is cut into 1-meter squares and put in vinegar, salt, pepper, and sageul for 15 minutes.

2 1 mackerel, remove the water and then put the egg and starch powder well.

3 Prepare the vegetables by soaking them in the water.

4 Put the oil in the frying pan and bake twice at 180 ℃.

Put 5 minutes of black vinegar dressing in a pan, add the vegetables after the concentration, turn off the light and add sesame oil.

6 Put the mackerel on the plate and sprinkle 5 sauces on top of it.

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