흑초고등어탕수
재료: 고등어, 녹말가루, 식용유 적당량, 당근, 양파, 청홍고추, 브로콜리, 목이버섯, 참기름
고등어밑간: 흑초1/2작은술, 소금, 후추, 맛술, 참기름, 생강즙
흑초드레싱: 간장, 흑초, 양파당, 물, 물녹말
만들기
1 고등어는 포를 떠서 1m로 썰어서 흑초, 소금, 후추, 맛술을 넣고 15분간 재운다.
2 1의 고등어는 물기를 제거한 다음 달걀과 녹말가루를 잘 묻힌다.
3 채소는 물에 담갔다가 물기를 제거해서 먹기 좋게 뜯어서 준비한다.
4 튀김팬에 기름을 넣고 180℃에서 노릇하게 2번 튀긴다.
5 분량의 흑초드레싱을 만들어 냄비에 넣고 농도가 나면 채소를 넣고 불을 끈 다음 참기름을 넣는다.
6 접시에 고등어를 넣고 그 위에 5의 소스를 뿌려서 낸다.
방송한 요리 흑초고등어탕수 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Black vinegar mackerel
Ingredients: mackerel, starch powder, edible oil, carrot, onion, blue pepper, broccoli, mushroom, sesame oil
Mackerel root: 1/2 vinegar, salt, pepper, sake, sesame oil, ginger juice
Vinegar dressing: soy sauce, vinegar, onions, water, water starch
to make
1 Mackerel is cut into 1-meter squares and put in vinegar, salt, pepper, and sageul for 15 minutes.
2 1 mackerel, remove the water and then put the egg and starch powder well.
3 Prepare the vegetables by soaking them in the water.
4 Put the oil in the frying pan and bake twice at 180 ℃.
Put 5 minutes of black vinegar dressing in a pan, add the vegetables after the concentration, turn off the light and add sesame oil.
6 Put the mackerel on the plate and sprinkle 5 sauces on top of it.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.