무설탕대하잡채
재료: 당면, 대하, 죽순, 쪽파, 양파, 표고버섯, 다진마늘, 참기름, 깨소금
잡채양념: 사과당, 간장, 소금, 참기름, 식용유
만들기
1 당면은 미리 물에 불린 다음 팬에 준비한 분량의 잡채 양념을 넣고 조린다.
2 1의 당면이 볶아지면 식혀서 준비한다.
3 대하는 껍질을 벗긴 팬에 기름을 조금 두르고 앞뒤로 노릇하게 구운 다음 포를 떠 준다.
4 채소는 채를 썰어서 준비한다.
5 달군 팬에 기름을 두른 다음 채소를 볶아서 식힌다.
6 믹싱볼에 모든 재료를 넣어서 버무린 다음 그릇에 담는다.
방송한 요리 무설탕대하잡채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Unsweetened sugar
Ingredients: Bean paste, bean sprouts, bamboo shoots, side dishes, onion, shiitake mushrooms, minced garlic, sesame oil, sesame
Seasoning: apple sugar, soy sauce, salt, sesame oil, edible oil
to make
1 This is called water in advance, then add the amount of seasoning prepared in the pan.
2 1 Prepared by cooling when the bean paste is roasted.
Put a little oil on the peeled pan for three times and roast it back and forth.
4 Prepare the vegetables by cutting them.
I put oil on my 5 month old fan and then roast the vegetables and cool down.
6 Put all the ingredients in a mixing bowl and mix them in a bowl.
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