닭가슴살 생강 무밥
닭가슴살 2개, 불린쌀 3컵, 생강 1쪽, 무 한토막, 참기름 약간, 소금 약간
양념 – 부추 한줌, 간장 3큰술, 고춧가루 2큰술, 참기름 1큰술, 깨 약간, 닭육수 2큰술
1. 닭가슴살은 물3컵을 넣어 푹 끓여 닭육수는 두고 고기만 건져 살을 찢어준다
2. 냄비에 참기름을 넣어 불린쌀을 볶다가 고기와 소금을 넣어 볶아 닭육수를 넣는다
3. 무는 채썰고 생강은 편썰어 3에 얹어 밥을 짓는다
4. 생강은 걷어내고 밥을 퍼서 양념장에 비벼먹는다
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Chicken breast ginger rice
2 chicken breasts, 3 cups of rice called, 1 side of ginger, mushroom, sesame oil, salt
Seasoning - leek, 3 tablespoons soy sauce, 2 tablespoons red pepper powder, 1 tablespoon sesame oil, sesame, 2 tablespoons chicken soup
1. Put 3 cups of water in the chicken breast, and boil it thoroughly.
2. Put sesame oil in pan and fry rice called, put meat and salt, roast and put chicken soup
3. Cut into pieces and slice ginger into 3 pieces to make rice.
4. Remove the ginger, pour the rice, and rinse the sauce.
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