햄프씨드 버섯죽
재료
햄프씨드1컵, 불린쌀2컵, 된장2큰술, 국물멸치20마리, 양파1/2개, 표고버섯2개, 양송이버섯5개, 백만송이버섯 한줌, 새송이버섯1개, 참기름2큰술, 소금약간, 물 1리터, 송송썬쪽파
만드는 법
1.불린쌀은 절구에 참기름을 넣어 빻아서 준비한다
2.버섯은 납작납작 한입크기로 납작썬다
3.양파는 채썰어 팬에 참기름을 두르고 충분히 볶다가 빻은쌀과 함께 볶는다
4. 물에 멸치를 넣고 된장을 풀어 15분정도 끓여 체에 걸러낸다
5. 3에 4의 된장육수,버섯을 넣어 뭉근히 끓여 익히고 쪽파를 뿌려낸다
방송한 요리 햄프씨드 버섯죽 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Hamburger seed mushroom porridge
material
1 cup ham, 2 cups rice, 2 miso soup, 20 anchovy soup, 1/2 onion, 2 shiitake mushrooms, 5 mushrooms, 1 million mushrooms, 1 mushroom, 2 tablespoons sesame oil, salt Slightly, 1 liter of water,
how to make
1. Rice is prepared by putting sesame oil in a mortar.
2. The mushrooms are cut into flat pieces with a bite size
3. Slice the onion, put sesame oil in the pan, fry it well and fry it with the ground rice
4. Add anchovy to the water, unleash the miso, boil it for 15 minutes and sieve it.
5. Add 3 miso soup, mushrooms, and boil to boil and sprinkle safflower.
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