깍두기 볶음밥
1. 돼지 목살에 고추장을 넣어 양념한다
2. 들기름을 두른 프라이팬에 잘게 썬 깍두기를 넣는다
3. 고추장 1큰술, 양념한 돼지목살, 다시마 육수, 고춧가루를 넣고 볶아준다
4. 다진 마늘 1큰술을 넣고 밥을 넣어 볶는다
5. 홍고추, 풋고추, 참기름을 넣어 완성한다
방송한 요리 깍두기 볶음밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Fried rice with dipping sauce
1. Put pepper paste in the pork neck
2. Put finely chopped dices in a frying pan with oil.
3. Put 1 tablespoon of hot pepper paste, seasoned pork knuckle, kelp soup, red pepper powder and fry.
4. Put 1 tablespoon chopped garlic and add rice and fry
5. Complete red pepper, green pepper and sesame oil.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.