미역귀장아찌
[재료] 미역귀 500g, 고추장 1kg, 물엿 200g, 간장 1C, 소주 1T
1. 분량의 고추장, 물엿, 간장, 소주를 넣어 잘 섞는다.
2. 미역귀를 김 오른 찜통에 넣고 살짝 꼬들한 식감이 남아있을 때까지 충분히 찐다. (10-15분정도)
3. (2)의 미역귀가 뜨거울 때 양념과 함께 버무린다.
#####################################
Pickle
[Ingredients] Soybean 500g, Gochujang 1kg, Syrup 200g, Soy 1C, Soju 1T
1. Put a small amount of hot pepper paste, syrup, soy sauce, and soju, mix well.
2. Put the shrimp in a steamed steamer and steam it until it has a little bit of texture. (About 10-15 minutes)
3. When the soup of (2) is hot, it sticks with seasoning.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.