수박껍질 돼지갈비찌개
[재료]
수박껍질 100g, 스페어립 250g, 닭육수 적당량, 소금, 후추 적당량
[과정]
1. 핏기 빼고 술 넣어 끓는 물에서 3분 삶는 뒤 체에 밭쳐 둔다.
2. 돼지고기와 물 2.5 술 3T, 닭육수와 함께 거품 걷어 내어가며 20분정도 끓인다.
3. 수박껍질을 넣은 다음, 소금, 후추로 간을 한다.
방송한 요리 수박껍질 돼지갈비찌개 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Watermelon skin pork ribs stew
[material]
Watermelon shell 100g, spare lip 250g, chicken broth suitable volume, salt, pepper Appropriate amount
[process]
1. Put boiling water except boiling water, boil in water for 3 minutes and then put it on the sieve.
2. Pork and water 2.5 Sake 3T, chicken meat and bubbles with the boil for about 20 minutes.
3. Put watermelon shells, salt and pepper.
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