감초 메밀국수
재료: 감초우린 물 600cc, 메밀국수 500g, 가다랑어포20g, 무즙 80g, 실파, 김 약간,
맛술½컵, 간장 ½컵
1 감초와 물을 넣고 약한 불에서 30분 끓여 감초 물을 만든 다음 간장, 맛술을
넣고 2분간 끓인 뒤 가다랑어포를 넣고 10분간 우려 육수를 만든다
2 무는 갈아서 체에 밭치고 실파는 송송 썰고 김은 잘라 놓는다.
3 냄비에 넉넉한 물을 넣고 메밀 면을 2분30초간 삶고 찬물에 씻는다
4 메밀국수 위에 쪽파와 김을 얹고 ①의 감초메밀소스를 부어 낸다.
방송한 요리 감초 메밀국수 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Licorice buckwheat noodles
Ingredients: Licorice We water 600cc, soba noodle 500g, bonito fish 20g, juice 80g,
½ cup of spicy sauce, ½ cup of soy sauce
1 Add licorice and water and boil for 30 minutes in a weak fire to make liquorice water. Then add soy sauce,
After boiling for 2 minutes, add bonito pork and make soup for 10 minutes.
2 Grind the bamboo on the sieve, cut the bamboo shoot, and cut the bamboo.
3 Put plenty of water in the pan and boil the buckwheat flour for 2 minutes and 30 seconds and wash in cold water
4 On the buckwheat noodles, put on the side sauce and steak and pour the licorice buckwheat sauce.
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