홈메이드 그릭 요거트 만들기
재료 : 우유 500mL, 유산균음료 1/2병
만드는 법
1. 우유 500mL에 유산균음료 1/2병을 넣고 섞는다
2. 전기밥솥에 넣고 40분 정도 보온한다
3. 보온 후 전기밥솥 전원을 끈 상태로 7시간 정도 놔둔다
4. 7시간 동안 발효된 요거트를 거즈를 덮은 체 위에 올린다
5. 유청이 빠지도록 냉장고에서 4시간 숙성한다
방송한 요리 홈메이드 그릭 요거트 만들기 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Making homemade greek yogurt
Ingredients: Milk 500mL, lactic acid beverage 1/2 bottle
how to make
1. Add 500 mL of Milk and add 1/2 bottle of lactic acid bacteria drink.
2. Put in an electric rice cooker and keep warm for 40 minutes.
3. After keeping warm, leave the electric cooker power off for about 7 hours
4. Place yogurt fermented for 7 hours on a gauze-covered sieve
5. Rinse in the refrigerator for 4 hours so that the whey is removed.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.