동치미
동치미무 2단 (15개정도), 쪽파1/6단, 갓1/2단, 삭힌 고추 20개, 배1개, 사과1개
국물 : 물7L, 황태찹쌀풀국 1/2컵, 마늘편1/2컵, 생강편1/4컵, 소금1컵
만드는 법
1. 무는 깨끗하게 씻어 소금물에 하룻밤 절인다.
2. 배와 사과는 껍질째 6등분하여 씨를 제거한다.
3. 마늘편과 생강편은 주머니에 담는다.
4. 절여진 무를 항아리에 담는다.
5. 항아리 안에 쪽파, 삭힌고추,배,사과를 올린 다음 마늘, 생강편 주머니를 올리고 소금물을 부은 후 갓으로 덮는다.
방송한 요리 동치미 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Dongchimi
Dongchimi rice noodles 2 stages (15 degrees), side dishes 1 / 6th stage, freshly ½ stage, 20 hot peppers, 1 pear, 1 apple
Soup: 7L water, 1/2 cup glutinous rice, 1/2 cup garlic, 1/4 cup ginger, 1 cup salt
how to make
1. Wash bite cleanly and pickle in salt water overnight.
2. Remove the seeds by dividing the pear and apple into six equal parts.
3. Put garlic pieces and ginger pieces in your pouch.
4. Put the bamboo shoots in the jar.
5. Inside the jar, put the sauce, roasted red pepper, pear and apple, then put the garlic, ginger bag, pour salt water and cover with the umbrella.
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