살라탕 (코코넛오일 활용 요리)
[재료]
돼지고기 다리살 40g, 소금, 후추, 청주, 물전분 적당량
연두부 1/3모, 죽순 30g, 마른표고 불린 것 30g, 패주 20g, 가는 쌀국수 2.5g, 팽이버섯 30g, 치킨스탁 800cc, 소홍주 1T, 간장 2-2.5T,소금2/3t, 후추 2/3t, 물녹말 3T전후, 계란푼 것 2개 분량,
식초 2T, 생강채, 마늘 채 적당량, 코코넛오일 적당량
[과정]
1. 돼지고기 다리살은 먹기좋은 크기로 채썬다.
2. 연두부는 1cm길이로 썰고, 죽순은 결을 살려 슬라이스하고, 불린 표고는 얇게 채 썬다, 패주도 채썰고, 팽이버섯은 밑둥을 잘라내고 1/2등분으로 자른다.
가는 쌀국수는 물에 불려둔다.
3. 코코넛오일에 생강채, 마늘채를 넣고볶아 향이 나면 돼지고기, 표고를 넣어 볶다가 소홍주를 넣어 살짝 끓인다.
4. 간장, 소금, 후추를 넣어 밑간하고 물, 치킨스톡을 넣어 끓인다.
5. 계란을 풀어 넣고 마지막에 팽이버섯, 패주를 넣어 끓인 다음, 물 전분으로 농도를 맞춘다.
방송한 요리 살라탕 (코코넛오일 활용 요리) 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Salatang (coconut oil)
[material]
Pork legs 40g, salt, pepper, sake, water starch Suitable amount
1/3 ounces of bamboo shoots, 30g of bamboo shoots, 30g of dried shiitake, 20g of scalloped rice, 2.5g of dried rice noodles, 30g of top mushrooms, 800cc of chicken stew, 1T of soy sauce, 2-2.5T of soy sauce, 2 / 3t of salt, , Water starch around 3T, 2 pieces of egg loaves,
Vinegar 2T, ginger, garlic, suitable amount, coconut oil suitable amount
[process]
1. Pork legs are chopped in good size.
2. Slice the soybeans 1cm long, slice the bamboo shoots with the texture, cut the slices thinly, cut the slices and cut the stems and cut the stems into 1/2.
Thin rice noodles are called water.
3. Put ginger and garlic in coconut oil, fry to taste, add pork, pork, and stir fry.
4. Put soy sauce, salt, and pepper in the bottom, add water, chicken stock and simmer.
5. The egg is loosened, and finally the top mushroom, the mushroom and the brew, and boil, and then adjust the concentration with the water starch.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.