표고양파 초무침
재료: 표고버섯6잎, 양파1개, 청홍고추1개씩, 미나리10줄기, 깨소금, 참기름, 고운 고춧가루1/2큰술
초고추장: 고추장2큰술, 식초2큰술, 설탕2큰술, 맛술1큰술
만들기
1 표고버섯은 끓는 물에 소금을 넣어서 데친 다음 찬 물에 헹군다.
2 1의 버섯의 물기를 꼭 짠 다음 채를 썬다.
3 양파는 곱게 채를 썰어서 찬 물에 담가 매운 맛을 제거한 다음 물기를 제거한다.
4 고추는 길이로 잘라서 가운데 씨를 제거한 다음 곱게 채를 썰어둔다.
5 미나리는 다듬어서 헹군 다음 식촛물에 담갔다가 물기를 제거한 다음 4cm로 썬다.
6 분량의 초고추장을 만들어서 재료, 고춧가루, 깨소금, 참기름을 넣어서 버무린 다음 그릇에 담는다.
방송한 요리 표고양파 초무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Heavy onion white macer
Ingredients: 6 shiitake mushrooms, 1 onion, 1 green pepper, 10 parsley, sesame seeds, sesame oil, 2 1/2 tablespoons red pepper powder
Red pepper paste: 2 tablespoons of red pepper paste, 2 tablespoons of vinegar, 2 tablespoons of sugar, 1 tablespoon of sake
to make
1 Add shiitake mushrooms in boiling water with salt and rinse in cold water.
2 Squeeze the bite of 1 mushroom and cut the chest.
3 Onions are sliced finely, soak in cold water to remove the spicy taste, then remove the water.
4 Cut the red pepper to the length, remove the middle seed, and cut it thinly.
5 Toss the parsley and rinse it, then dip it in the cauliflower, remove the water and cut it to 4cm.
Make a 6-minute red pepper paste, mix ingredients, red pepper powder, sesame seeds, and sesame oil, and put in a bowl.
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