파 돼지 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)

MBC 기분좋은날 2015년 11월 17일 방송한 요리 파 돼지 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 간단히 소개합니다.

파 돼지

재료 : 돼지고기 앞다릿살 400g, 대파 3대, 부추 100g, 튀김기름 2컵

(고기밑간) 간장 1큰술, 설탕 1작은술, 다진 마늘 1작은술, 후춧가루 약간, 녹말가루 5큰술

(양념장) 고춧가루 1큰술, 간장 1큰술, 청주 1큰술, 맛술 1큰술, 올리고당 1큰술, 레몬즙 2큰술, 다진 마늘 1큰술, 소금 약간, 깨소금 1큰술

1. 돼지고기는 앞다릿살로 준비, 사방 3cm 크기로 썰고, 칼집을 가운데 서너 번 낸다.

2. 고기 밑간에 앞다릿살을 버무려 잠시 재운다.

3. 양념장을 재료의 분량대로 만든다.

4. 대파는 4cm 길이로 세로로 채 썰어 찬물에 담가 놓는다.

5. 부추는 다듬어 씻어 4cm 길이로 썬다.

6. 밑간한 고기는 튀김기름에 바삭하게 튀겨낸다.

7. 튀겨낸 고기는 볼에 담고 대파와 부추, 준비한 양념장으로 버무려 그릇에 담아낸다.


방송한 요리 파 돼지 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Pork
Ingredients: 400g of pork slices, 3 large pieces, 100g of leek, 2 cups of fried oil

1 tablespoon soy sauce, 1 teaspoon sugar, 1 teaspoon chopped garlic, a little black pepper, 5 tablespoons of starch powder

1 tablespoon of red pepper powder, 1 tablespoon of soy sauce, 1 tablespoon of sake, 1 tablespoon of glutinous rice, 1 tablespoon of oligosaccharide, 2 tablespoons of lemon juice, 1 tablespoon of chopped garlic, 1 tablespoon of salt, 1 tablespoon of sesame

1. Prepare pork for the front slice, cut into 3cm size, and cut the sheath three or four times.

2. I bite the front side of the meat for a while.

3. Make the marinade according to the amount of the material.

4. Slice the green onion 4cm long and soak it in cold water.

5. Wash the leek and cut it 4cm long.

6. Fried meat is fried in crispy frying oil.

7. Fried meat is put in a bowl and served in a bowl with chopped green onion, leek, prepared marinade.

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