표고버섯양파찜
재료: 표고버섯작은것6잎, 닭가슴살1조각, 양파1개, 쪽파5줄기, 찹쌀가루 조금, 간장, 소금 , 설탕, 참기름, 후추, 다진마늘, 녹말가루
초간장소스: 다시마우린물, 레몬즙, 간장, 들기름
만들기
1 표고버섯은 참기름, 간장으로 밑간한 다음 녹말가루를 묻힌다.
2 닭가슴살은 잘게 다지고 양파도 ½개는 잘게 다진다.
3 2의 닭가슴살과 양파, 찹쌀가루, 간장, 참기름, 후추, 마늘, 참기름, 설탕을 넣어서 잘 치댄다.
4 1의 버섯에 3의 소를 채운 다음 위에 녹말가루를 솔솔 뿌려 김오른 찜기에 10분간 찐다.
5 분량의 초간장 소스를 만들고, 쪽파는 송송 썰어둔다.
6 남은 ½의 양파는 곱게 채를 썰어서 찬물에 담갔다가 물기를 제거하고 접시에 담는다.
7 6의 양파위에 진 표고버섯을 넣고 초간장소스를 곁들여서 낸다.
방송한 요리 표고버섯양파찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Shiitake mushroom steamed onion
Ingredients: Shiitake mushroom Small 6 leaf, 1 piece of chicken breast, 1 onion, 5 sides of 5 sides, glutinous rice flour, soy sauce, salt, sugar, sesame oil, pepper, chopped garlic, starch powder
Sobaekjang sauce: seaweed We water, lemon juice, soy sauce, perilla
to make
1 Shiitake mushrooms are ground in sesame oil and soy sauce, then put on starch powder.
2 Chicken breasts are chopped and 1/2 onions are chopped.
3 2 chicken breasts and onions, glutinous rice flour, soy sauce, sesame oil, pepper, garlic, sesame oil, sugar, put well.
Fill 3 of 1 mushrooms with 3 cows and then sprinkle starch powder on top of the mushrooms and steam them for 10 minutes in a steamed steamer.
Make a 5-minute pork chop sauce sauce, and slice the safflower.
6 Slice the remaining ½ onions into small pieces and dip them in cold water. Remove the water and put on a plate.
7 Put 6 shiitake mushrooms on an onion and serve it with an iceseed sauce sauce.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.