쥐눈이콩 초콩
재료
쥐눈이 콩 3컵 (500g), 현미식초 7컵 (1.5L)
만드는 법
1. 쥐눈이콩은 흐르는 물에 깨끗하게 씻는다.
2. 프라이팬에 물기가 마를 정도로 5~10분정도 볶아준다.
3. 볶은 쥐눈이콩에 현미식초를 넣어 햇볕이 들지 않는 실온에 7~10일정도 숙성시킨다.
방송한 요리 쥐눈이콩 초콩 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Bean chowder
material
3 cups of bean curd (500g), 7 cups of brown rice vinegar (1.5L)
how to make
1. Rinse the beans cleanly in flowing water.
2. Fry the frying pan for about 5-10 minutes to dry.
3. Roasted peeled brown rice vinegar into the beans and mature 7 to 10 days at room temperature that does not get sunburn.
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