초콩 총각무 장아찌
재료
총각무 한단 (2㎏), 청양고추 8개 (80g), 홍고추 2개 (30g), 당근 ⅕개
양념장 : 물3컵, 진간장3컵, 설탕3컵, 소주1/2컵, 통후추2작은술, 쥐눈이초콩 2와2/3컵
만드는 법
1. 총각무는 깨끗하게 씻어 0.5cm 두께로 썬다.
2. 고추는 1cm 길이로 썬다.
3. 당근은 꽃모양틀로 찍어 0.5cm 두께로 썬다.
4. 물, 간장, 설탕, 소주, 통후추을 넣고 끓기 시작하면 5분간 끓인 다음 불을 끄고 쥐눈이 초콩을 넣어 골고루 섞어서 무에 붓는다.
5. 냉장 보관했다가 3일후부터 먹는다.
방송한 요리 초콩 총각무 장아찌 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Chokan General Manager
material
(2kg), Cheongyang red pepper 8g (80g), red pepper 2g (30g), carrot 개 dog
Marinade: 3 cups of water, 3 cups of soy sauce, 3 cups of sugar, 1/2 cup of soju, 2 teaspoons of black pepper, 2 cups of chickpeas and 2/3 cup
how to make
1. Wash the gangbug cleanly and cut to a thickness of 0.5cm.
2. Cut pepper to 1cm length.
3. Cut the carrot into a flower-shaped mold and cut it to a thickness of 0.5 cm.
4. Boil water, soy sauce, sugar, shochu, sesame juice, boil for 5 minutes, then turn off the fire, put the chickpeas in your eyes and mix well and pour into the radish.
5. Keep refrigerated and eat from 3 days later.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.