깻잎장아찌
[재료] 간장2/3컵, 다시마육수 1컵, 다진마늘, 청고추다진것 1개분량, 홍고추다진것1개분량, 파다짐 3T, 고춧가루 2T, 통깨 1T
1. 깻잎은 깨끗이 씻어 차곡차곡 쌓아 소금물에 약 30분정도 절인다.
2. 분량의 양념장은 잘 섞어둔다.
3. (1)의 깻잎을 건져서 물기를 뺀다.
4. 절인깻잎에 양념을 켜켜이 바른다.
방송한 요리 깻잎장아찌 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Sesame leaf pickle
[Ingredients] 2/3 cup of soy sauce, 1 cup of kelp soup, chopped garlic, 1 portion of chopped red pepper, 1 part of red pepper, chopped 3T, red pepper 2T, sesame 1T
1. Wash the sesame leaf thoroughly and pile it up for about 30 minutes in salt water.
2. Mix the amount of sauce well.
3. Pour out the sesame leaves of (1) and drain it.
4. Sprinkle sesame seeds on pickled sesame leaves.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.