삼색나물 - 쪽파들기름나물
재료 : 쪽파
양념 : 해초 맛가루, 국간장, 들기름, 깨소금 약간, 식용유, 소금
1. 냄비에 물을 넉넉하게 붓고 식용유와 소금을 넣어 끓인 후, 쪽파를 넣어 살짝 데친다.
2. 데친 쪽파를 찬물에 헹궈 물기를 꼭 짠 뒤, 적당하게 썬다.
3. 볼에 적당하게 썬 쪽파를 담고 국간장으로 버무리고 해초 맛가루와 들기름, 깨소금으로
조물조물 무쳐 완성한다.
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Tricolor Herb-Sidepitch Perennial Herb
Material: Saffa
Seasoning: Seaweed flavor powder, soup soy sauce, perilla oil, a little bit of salt, cooking oil, salt
1. Pour plenty of water into the pan, add cooking oil and salt, boil, and then add the safflower and chill slightly.
2. Rinse the side dish with cold water, squeeze the water and cut it properly.
3. Put the appropriate side of the ball in the bowl, paste it with soy sauce and then fill it with seaweed flavor powder, perilla oil and sesame salt.
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