무 정과
재료 : 흰무 300g, 자색무 300g, 간장 4큰술, 청주 2큰술, 생수 2컵, 레몬청 1/2컵, 레몬건지 3조각
1. 흰무와 자색무는 각각 껍질째 씻어 손가락 굵기로 썬다.
2. 냄비에 생수를 붓고 끓으면 1의 무를 넣어 끓인다.
3. 2에 간장과 청주를 붓고 맛을 내며 끓이다가 어느정도 국물이 없어지면 레몬청과 레몬건지를 넣어 바싹 윤기가 나도록 조린다.
방송한 요리 무 정과 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Uncooked
Ingredients: 300g of bamboo powder, 300g of purple radish, 4 tablespoons of soy sauce, 2 tablespoons of sake, 2 cups of water, 1/2 cup of lemon juice, 3 pieces of lemon juice
1. Wash white radish and purple radish, respectively, in the skin and cut into fingers.
2. Pour boiling water into the pan and boil 1 cup of radish.
3. Pour 2 tablespoons soy sauce and sake wine into boiling water. Add some lemon juice and lemon juice to boil some juice.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.