비타민 나무 연두부 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 6월 14일 방송한 요리 비타민 나무 연두부 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

비타민 나무 연두부 샐러드

재료

연두부 ⅓모, 새송이버섯 1개, 표고버섯 2개, 미나리 20g,상추3장 깻잎5장

간장비타민드레싱

비타민 1큰술 다진 양파·다진 홍고추 1큰술씩, 간장·설탕·올리브유 1큰술씩, 참기름 1작은술, 후춧가루 약간

만드는 법

1.미나리 20g,상추3장 깻잎5장 잘 씻어 먹기좋게 썰어 둔다,

2.새송이버섯과 표고버섯은 채썰어 프라이팬에 구워 차갑게 식혀 둔다.

3.접시에 채소를 깔고 연두부와 버섯을 얹어 소스 곁들여 낸다.

방송한 요리 비타민 나무 연두부 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Salad of vitamin-wood soybeans

material

Chestnut ⅓ Mo, 1 mushroom, 2 shiitake mushrooms, 20 parsley, 3 lettuce leaves, 5 leaves

Soy vitamin dressing

1 tablespoon vitamins Chopped onion, chopped red pepper 1 tablespoon soy sauce, sugar 1 tablespoon olive oil, sesame oil 1 teaspoon, pepper slightly

  how to make

1. 20g parsley, 3 lettuce leaves, 5 sesame leaves, well washed and cut well to eat,

2. Shredded mushrooms and shiitake mushrooms are cut into pieces and fry in a skillet.

3. Place the vegetables on the plate and add the oysters and mushrooms to the sauce.

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