달콤 감 겉절이
재료 : 단감 3개, 치커리 100g, 레몬청 2큰술, 고운 고춧가루 1큰술, 다진 파 1큰술, 다진 마늘 1작은술, 소금 약간
1. 단감은 씻어 껍질을 벗기고 세로로 8등분 해서 씨를 뺀다.
2. 치커리는 씻어 물기를 털고 대강 손으로 뜯는다.
3. 볼에 고춧가루와 레몬청 파 마늘을 넣어 잘 섞어 양념을 만든다.
4. 3에 단감과 치커리로 버무리고 소금으로 맛을 낸다.
방송한 요리 달콤 감 겉절이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Sweetness
Ingredients: 3 persimmon, 100g chicory, 2 tablespoons of lemon juice, 1 tablespoon of chili powder, 1 tablespoon chopped green onion, 1 tsp of minced garlic, salt
1. Wash the persimmon, peel it off, and cut it eight times vertically.
2. Wash chicory and shake off the water and roughly grasp it by hand.
3. Put red pepper powder and lemon-blue garlic in the bowl and mix well to make seasonings.
4. It is flavored with salt and chicory with sweet persimmon in 3.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.