시금치 샐러드 만들기
재료: 시금치 200g, 양파 1/3개, 노랑파프리카 1/3개, 주황파프리카 1/3개, 빨강파프리카 1/3개, 베이비채소
양념재료: 사과 1/4개, 양파 1/4개, 올리브오일 3큰술, 식초 1큰술, 매실청 1큰술, 고춧가루 1작은술, 소금 약간, 겨자 1작은술, 설탕 1작은술
1. 시금치는 잎을 한 장씩 떼어준 후 씻어 준비한다
Tip.샐러드용으로 나온 여린 잎 시금치를 활용해도 좋아요~
2. 양파는 채 썰어 찬물에 담가 매운맛을 빼준다
3. 접시에 시금치, 양파, 파프리카를 담아준다
4. 사과는 다져서 준비한다
5. 그릇에 다진 사과와 양파, 올리브유, 매실청, 식초, 설탕, 소금, 고춧가루, 겨자를 넣어 섞어준다
6. 시금치, 양파, 파프리카에 준비한 소스를 끼얹고 베이비채소를 올려 마무리한다
방송한 요리 시금치 샐러드 만들기 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Making spinach salad
Ingredients: Spinach 200g, 1/3 onion, 1/3 yellow paprika, 1/3 orange paprika, 1/3 red paprika, baby vegetables
Seasoning Ingredients: 1/4 apple, 1/4 onion, 3 tablespoons olive oil, 1 tablespoon vinegar, 1 tablespoon plum, 1 tsp red pepper powder, 1 tsp salt, 1 teaspoon mustard, 1 teaspoon sugar
1. Remove each leaf of spinach and wash it.
Tip: You can also use spinach leaves that are made from salad leaves.
2. Chop the onion and dip it in cold water to remove the spicy taste.
3. Add spinach, onion and paprika to the plate.
4. Prepare the apple.
5. Mix the chopped apples, onions, olive oil, plum, vinegar, sugar, salt, pepper and mustard in the bowl
6. Spinach, onion, paprika, put the sauce prepared by putting baby vegetable finish
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.