콩나물 코다리찜
재료 : 콩나물, 풋고추, 청양고추, 양파, 코다리
양념 : 새송이 집장, 들깨가루, 다시마물, 고추 젓갈, 들기름, 통깨
1. 팬에 콩나물을 넣고 새송이 집장을 넣어 완전히 풀어준다.
2. 코다리는 데친 후 먹기 좋게 썰어 넣는다.
3. 콩나물이 익을 때쯤 채 썬 양파와 청양고추를 넣는다.
4. 마지막에 들깨가루를 넣고 버무려 완성한다.
#####################################
Steamed bean sprouts steamed
Ingredients: bean sprouts, green pepper, Cheongyang red pepper, onion, Kodari
Seasoning: fresh shoots, perilla powder, red pepper, salted pepper, sesame oil, sesame
1. Put the bean sprouts in the pan and put the fresh shoots in the pan.
2. Pull the scallop and slice it well.
3. When the bean sprouts are ripe, put onion and chili pepper.
4. Finally, put the perilla powder and finish it.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.