목포 낙지 탕탕이 육회
재료
우둔살 150g, 중낙지3마리, 설탕 1/2 티스푼, 소금 2/3 티스푼, 참기름 한 큰술, 참깨 적당량, 고추 약간
만드는 법
1. 우둔살은 채 썬다
2. 낙지는 1cm 길이로 도마 위에서 탕탕 다진다
3. 한우에 설탕을 넣고 버무린 다음 간이 배일 때까지 기다린다.
4. 한우에 소금을 넣고 또 버무린다.
5. 마지막에 낙지, 참기름, 깨를 넣고 버무린다.
6. 고추를 잘게 썰어 고명을 올린다
방송한 요리 목포 낙지 탕탕이 육회 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Mokpo Octopus hot spring soup
material
150 grams of rump, 3 pieces of octopus, 1/2 teaspoon of sugar, 2/3 teaspoon salt, a tablespoon of sesame oil, an appropriate amount of sesame seeds, a little pepper
how to make
1. Cut the rump
2. The octopus is 1cm long and cuts on the cutting board.
3. Put the sugar in the Korean beef and wait until the liver is boiled.
4. Put the salt in the Korean beef and stir.
5. Finally, put octopus, sesame oil, sesame seeds.
6. Cut pepper to finely chop
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