토마토 김치 볶음
재료
김치 1/2쪽, 토마토 4개, 마늘 4쪽, 양파 1/2개, 두부 1모, 포도씨유, 쪽파 4대, 깨
만드는 법
1. 김치는 속을 털어내고 한 입크기로 썬다
2. 토마토는 끓는 물에 데쳐 굵직하게 자른다
3. 두부는 도톰하게 썰어 물기를 잘 닦아서 포도씨유에 노릇하게 구워낸다.
4. 기름을 두른 팬에 마늘, 양파, 김치를 먼저 볶고 토마토, 구운 두부를 넣어 졸이듯 볶는다
5. 쪽파를 송송썰어 깨와 함께 뿌려낸다
방송한 요리 토마토 김치 볶음 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Sauteed tomato kimchi
material
Kimchi 1/2 side, 4 tomatoes, 4 garlic, 1/2 onion, 1 tofu, grape seed oil, 4 peaches, sesame
how to make
1. Kimchi is shaken out and cut into one mouth size
2. Cut the tomato into boiling water and cut it thickly.
3. Cut the tofu thoroughly and wipe the juice well and bake in the grape seed oil.
4. Fry the garlic, onion, and kimchi in an oil-pan first, and fry them with tomatoes and baked tofu
5. Spread the safflower with a sesame sauce.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.