레몽차
재료
레몬 4개, 자몽 2개, 설탕 5컵
만드는법
1.레몬과 자몽은 소금으로 깨끗이 씻어 물기를 완전히 닦는다.
2.레몬은 껍질채 슬라이스하고 자몽 1개는 껍질째 슬라이스하고 나머지 한개는 껍질을 벗겨 과육만 넣는다.
3.병에 자른 과일과 설탕반을 섞어서 차곡자곡 담고 나머지 설탕을 위에 얹어서 뚜껑을 닫고 숙성시킨다.
4.따끈하게 끓인 물에 취향에 맞게 타서 마신다.
방송한 요리 레몽차 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Lemon tea
material
4 lemon, 2 grapefruit, 5 cup sugar
how to make
1. Wash lemon and grapefruit with salt thoroughly and thoroughly.
2. Slice the lemon in shells, one grapefruit sliced into shells, and the remaining one peeled and put in only the pulp.
3. Mix the fruit and half of the sugar in a bottle and put the remaining sugar on top of it, close the lid and mature.
4. Drink hot water to taste.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.