비타민 열매차 레시피 (요리법, 만들기)

MBC 기분좋은날 2015년 7월 29일 방송한 요리 비타민 열매차 레시피 (요리법, 만들기)를 간단히 소개합니다.

비타민 열매차

<비타민 절임 재료>
비타민 열매300g 시럽 300cc

<비타민 열매차 재료>
비타민 잎, 줄기

<비타민 절임 레서피>

1. 비타민 열매를 씻어 물기를 없앤 후에 설탕과 물을 동량으로 붓고 시럽을

끓여 차게 식혀 비타민 열매를 절임한다.

2. 냉장고에서 10-20일 정도 숙성 시킨다.

<비타민 열매차 레서피>

1. 비타민 잎과 나무줄기는 깨끗하게 씻어 물기를 없애고 바람 불고 그늘진 곳에서 이틀 정도 바싹 말린다.

2. 말린 잎과 나무줄기는 마른 팬에 넣고 약한 불에서 40분 정도 덕음해서 다시 말리기를 서너 번 반복한다.

3. 주전자에 물을 넉넉히 붓고 말려 덕음한 바티민 잎과 줄기를 한 줌 넣고 약한 불에서 30분 정도 은근하게 끓여 차게 식힌다.

4. 시원하게 만든 비타민 차를 컵에 따르고 비타민 열매 절임을 찻숟가락으로 하나씩 넣어 마신다.

방송한 요리 비타민 열매차 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..

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Vitamin fruit tea

<Vitamin pickling ingredients>
Vitamin Fruit 300g Syrup 300cc

<Vitamin Fruit Tea Materials>
Vitamin leaves, stem

<Vitamin pickle recipe>

1. Wash the fruit of the vitamin, remove the water, pour the sugar and water in equal amounts,

It is boiled and chilled to pick up vitamins.

2. Mature for about 10-20 days in the refrigerator.

<Vitamin tea tea recipe>

1. Vitamin leaves and tree trunk wash clean, remove the water, wind blows dry in the shady two days.

2. Dried leaves and tree trunks are placed in a dry pan and repeated in a weak fire for about 40 minutes and then dried again several times.

3. Pour plenty of water into the kettle and put a handful of dried batik mince leaves and stem in a boil for about 30 minutes.

4. Pour a cup of cool vitamin tea into a cup, and put in a teaspoon of vitamin pickles.

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