햄프씨드미역굴죽
재료
불린쌀 2컵, 불린미역 1컵, 햄프씨드 1/2컵, 참기름 2큰술, 물 2리터
만드는법
1.굴은 무즙에 잘 씻어 연한소금물에 씻어둔다.
2.불린미역은 송송 썰어둔다.
3.불린쌀은 참기름을 넣에 빻준다.
4.작은팬에 참기름1큰술을 넣어 굴이 터지지않게 살살 볶아준다.
5.냄비에 남은 참기름 넣고 불린쌀 볶다가 미역 넣어 볶고 물을 넣어 잘 저으며 끓인다.
6.쌀이 잘 퍼졌으면 햄프씨드와 볶은 굴을 넣어 잘 섞어 그릇에 낸다.
방송한 요리 햄프씨드미역굴죽 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Ham-Seed Seaweed
material
2 cups of boiled rice, 1 cup of seaweed, 1/2 cup of hamburger seeds, 2 tablespoons sesame oil, 2 liters of water
how to make
1. Wash the oysters well in mild juice and wash them in mild salt water.
2. Seaweed seaweed is sliced.
3. Rice, called sesame oil, puts in the grind.
4. Put 1 tablespoon of sesame oil in a small pan and stir it gently so that the oyster does not burst.
5. Put the remaining sesame oil in the pan, stir fried rice called seaweed, add water, stir well and boil.
6. If the rice has spread well, add ham-seed and roasted oysters and mix them well.
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